Mød os i Metropolen

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Medieansvarlig

Kom og mød Hjørring Esport forening og lær os bedre at kende, når vi af to omgange, i starten af 2022, besøger Metropol shoppingcenter i Hjørring.

Prøv kræfter med gaming som sport og lær lidt mere om hvad en eSports-forening er – og hvad sådan en består af i Hjørring kommune, når Hjørring Esport besøger metropolen af to omgange. Første gang i januar. Vi stiller op med en masse udstyr man kan prøve, ligesom det vil være muligt at snakke med trænere og bestyrelsesmedlemmer og på den måde blive klogere på foreningen.

Hjørring Esport besøger Metropolen følgende datoer:

  • AFLYST PGA. CORONA -29. Januar 2022
  • 5. Marts 2022 fra kl. 11 til 15

Der vil på dagene være mulighed for at prøve at spille på et udvalg af vores udstyr og det vil desuden være muligt at melde sig som frivillig, få en snak omkring hvad det vil sige at være træner og eventuelt melde sig som træner i foreningen – og herudover vil det også være muligt at høre mere om og melde sig ind i foreningen som medlem.

Vi glæder os til at se jer alle!