Kom i gang

Som medlem

01.

Udfyld tilmelding

Klik på den blå knap ‘Bliv medlem’ i menuen øverst på siden eller ‘Bliv medlem’ nederst på siden. Udfyld tilmeldingen på siden. Alle felter skal udfyldes. Når din tilmelding er modtaget, får du tilsendt en email. Følg næste step herunder.

02.

Afvent godkendelse

Du modtager kort efter en email med godkendelse af dit ønske om hold og træningstidspunkt og at der er plads på det pågældende hold. Følg næste step herunder.

03.

Betal kontingent

Samme email indeholder et link til betaling i appen ‘Mobilepay’. Klik på linket og gennemfør betalingen af kontingentet. Når betalingen er gennemført er tilmeldingen gennemført. Følg næste step herunder.

04.

Mød op og spil

Når din tilmelding er fuldendt, kan du møde op til træning på det hold du er tilmeldt. Der trænes en gang ugentligt. Til træning skal du huske koder og login til diverse platforme, dit spil kører over. Det kan være nyttigt at have adgang til den email dit login virker igennem, hvis der opstår login-problemer til træning. Du har mulighed for at medbringe eget udstyr i form af tastatur, mus og headset. 

Det får du adgang til som

Medlem af Hjørring Esport