Fri Gaming - for dig der vil hygge og have det sjovt!

Onsdage fra kl. 16:00 til 17:30

I Hjørring esport tilbyder vores FriGaminghold dig muligheden for at komme og hygge dig sammen med andre gamere mens I spiller en bred vifte af de mest populære computerspil på markedet. Du får muligheden for at spille på en af vores kraftige gamerpc’er og kan selv medbringe de spil du ønsker at spille, eller spille en af de mange spiltitler, som vi har installeret på vores computere. Heriblandt Fortnite, CS:GO, Overwatch og Roblox.

Vores FriGaminghold er for børn i alle aldre og vores primære fokus ligger på at hygge og have det sjovt. Vi spiller sammen, danner venskaber og lærer hvordan man taler pænt til hinanden, når man spiller sammen over internettet. Det er nemlig ikke alle der taler lige pænt til hinanden online, hvilket er vigtigt at arbejde med som forældre, institution og esportsforening. Men det er stadigvæk en vigtig del af den læring der skal foregå omkring den digitale verden, for barnet, at de stifter bekendtskab med den online kommunikation. Vi har derfor et stort fokus på den digitale dannelse og træner jævnligt hvordan vi taler til hinanden.

Undervejs i træningerne vil vi rejse os og tage små pauser fra computerspillene. Vi vil her lave nogle små øvelser, der skal skabe relationer, træne vores kommunikationsfærdigheder og få vores puls lidt op.