CS:GO Competitive

Mandage fra kl. 17:00 til 19:00

Counter-Strike har i mange år været en af de førende esportstitler i verden og Danmark har længe produceret nogle af de største talenter, som sporten nogensinde har set. Derudover har store danske hold som f.eks. Astralis og Heroric længe været med blandt de bedste hold i verden. 

I Hjørring esport tilbyder vi træning i esportstitlen Counter-Strike Global Offensive på vores to forskellige hold: CS:GO Casual (Se mere under FPS Casual) og CS:GO Competitive. Begge hold har stor fokus på samarbejde og kommunikation, hvorfor vi i høj grad prioriterer at spille sammen med hinanden og at forbedre vores kommunikationsfærdigheder.

På CS:GO Casual tilbyder vi en generel introduktion til FPS-genren og træner de basale mekaniske elementer, man skal beherske for at blive en dygtig esportsudøver. Vi lægger vores fokus på at have det sjovt og på at skabe nye venskaber og relationer, alt imens vi hygger os med spillet. Holdet egner sig primært til nybegynderen, som gerne vil prøve kræfter med esporten og til alle der gerne vil slappe af og hygge sig med vennerne over et computerspil.

CS:GO Competitive er for den øvede gamer, der er klar til at prøve kræfter med Counter-Strike som en hold- og konkurrencesport. Træningen fokuserer på at forbedre vores individuelle niveau og ikke mindst på at spille sammen som et hold. Vi tilbyder træning i alle de mekaniske elementer af CS:GO, oprettelse og brug af Config, kommunikation og holdspil samt udarbejdelse og brug af taktikker.

Det er desuden en forudsætning for deltagelse på CS:GO Competitive, at man ejer/køber en prime-konto i CS:GO. (I skrivende stund koster det 130 kr. 28/10-22)