Nyt Fra foreningen

Casper Szast
Casper Szast

Efterårssæsonen er ved at være slut, og vi i Hjørring Esport vil gerne takke alle medlemmer og frivillige for en god sæson. I år har vi (endelig) fået nogle fantastiske gode lokaler, som nu står klar til næste sæson. Tak til alle der hjalp med ombygningen! Vi glæder os desuden til at vise de nye computere frem i næste sæson.

Desværre står vi, som så mange andre foreninger, i en situation, hvor vi mangler frivillige både til den daglige drift men i særdeleshed også i bestyrelsen. I skrivende stund er der kun tre aktive bestyrelsesmedlemmer, hvilket ikke er tilstrækkeligt, hvis vi skal drive foreningen videre. Derfor søger vi til den kommende generalforsamling i februar 2-3 bestyrelsesmedlemmer samt en kasser, da denne ikke behøver være en del af bestyrelsen.

Har du, eller har nogle i din omgangskreds, mod og lyst på at deltage i foreningslivet, og har interesse i at arbejde med børn og unge i et, for dem, vigtigt fællesskab, så tag gerne kontakt til os i Hjørring Esport, eller mød op til vores generalforsamling i februar. Dato kommer senere.

Situationen er desværre den, at kommer der ikke flere frivillige til vores forening, vil yderste konsekvens være en nedlukning af foreningen. Del derfor gerne dette opslag og tag kontakt, hvis du har spørgsmål.

 

Hjørring Esports bestyrelse