Nu er det tid til generalforsamling

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Medieansvarlig

Kom med når Hjørring Esport afholder generalforsamling den 9/11-2021 med gratis spisning fra klokken 19:00, hvor der bydes på en sandwich og en vand. Ønsker i at bestille vand og sandwich, kan i herunder udfylde formularen med navn og antal personer i kommer.

Generalforsamlingen afholdes i vores klublokale. Vi håber at se så mange medlemmer og forældre som muligt, så vi kan opnå bedst mulig støtte til foreningen. Punkter til generalforsamlingen skal sendes til kontakt@hjesport.dk senest 3 uger før generalforsamlingen afholdes.

Generalforsamlingen forventes at slutte cirka kl. 21:00

Vi ses til en god aften med fokus på foreningen Hjørring Esport og holdet omkring.

    Navn på personen der udleveres mad til

    Telefonnummer

    Antal personer i kommer og spiser