3F Skagerak er ny sponsor for Hjørring Esport

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Medieansvarlig


Fagforeningen 3F Skagerak støtter Hjørring Esport som ny sponsor. 3F Skagerak og Hjørring Esport danner således samarbejde, i en aftale der løber fra 1. Februar 2020 til 1. Februar 2021.

Hjørring Esport forening indgår samarbejde med fagforeningen 3F Skagerak, som i det næste års tid vil være sponsor i klubben. Aftalen betyder at vi i Hjørring Esport fra næste sæson har mulighed for at udvikle foreningen yderligere og fortsætte den gode stime, som foreningen er inde i.

Lidt om 3F Skagerak

3F Skagerak er en afdeling i det samlede forbund 3F, der dækker over titlen “Faglig Fælles Forbund”. 3F Skagerak rummer 6.500 medlemmer fordelt på diverse brancher og fagområder. Afdelingen har kontorer i Hjørring, Kaas og Hirtshals og er overenskomstdækkende for arbejdspladser i en lang række nordjyske kommuner – heriblandt Hjørring kommune. Du kan besøge 3F Skageraks hjemmeside ved at klikke her.

Hvad betyder aftalen for mig som medlem?

Alle medlemmer får i næste sæson en gratis spillertrøje, med et lidt ændret design, hvor vores nye partner i 3F Skagerak også er på. Aftalen betyder ikke den store forandring lige nu og her, for dig som medlem, men det betyder bl.a., at foreningen fortsat kan arbejde mod at vokse og tilbyde samme gode – og i fremtiden bedre – muligheder for vores medlemmer.

Det siger formanden

Om det nye samarbejde, udtaler formand Morten Jensen følgende:

Vi i Hjørring Esport er rigtig glade for at få et samarbejde med 3F og det er flot at de vælger at støtte os. De får en god plads på vores nye trøjer som vi har valgt at bruge en del af sponsorpengene til, så det er muligt at alle medlemmer i Hjørring Esport får en trøje i næste sæson. I Hjørring Esport er vi rigtig glade for at få vores første officielle sponsor og vi vil i det nye år arbejde videre på dette område.

Hjørring Esport ser frem til et godt samarbejde med vores nye sponsor 3F Skagerak.